Training

Ik ben ook beschikbaar voor het zelf trainen van jouw paard. Bijvoorbeeld voor het inrijden, fysiek verbeteren aan de hand, trailerladen of het oplossen van problemen. Het liefst doe ik dit niet door zelf een maand met het paard aan de slag te gaan, maar door samen met jou te werken, zodat je kunt zien wat er gebeurt en moet gebeuren. Training heeft geen zin als deze na afloop niet doorgezet kan worden. Trainen is bij mij dus altijd een combinatie van trainingssessies met of zonder jouw aanwezigheid en lessen voor jou. Ik ‘installeer’ de juiste informatie bij het paard, daarna moet jij met hem leren werken op dezelfde manier. Zo weet jij altijd wat je paard wel en niet kan en hoe het gaat, en kun je uiteindelijk zelfstandig verder werken.

Ik heb geen eigen locatie, dus een paard bij mij in training zetten is in principe mogelijk als de afstand tot jouw eigen plek erg ver is, maar stallingskosten zullen dan apart staan van trainingskosten. Thuis trainen heeft mijn voorkeur, zonder stress van tijdelijk verhuizen en een andere kudde, maar dat moet uiteraard wel logistiek mogelijk zijn. Stuur me een berichtje voor de opties en mogelijkheden!

Voor vaste lesklanten kan ik ook altijd inspringen bij vakantie of zelf weinig tijd hebben, wat ik in een trainingssessie doe wordt uiteraard vooraf besproken!