Lessen

Ik kom met name in de regio Utrecht/Hilversum: de Bilt, Groenekan, Zeist, Bunnik, Odijk, Driebergen, Hollandsche Rading, Baarn, Soest, Houten, Mijdrecht, Nederhorst den Berg, Linschoten, Woerden. Ook kom ik (semi)regelmatig in de buurt van Amsterdam. Vraag vooral naar de mogelijkheden!

Ik begin graag met een uitgebreide kennismaking, waarbij we de tijd hebben om te bespreken wat jouw ervaring is, hoe je paard is opgeleid en waar jij graag aan zou willen werken. Lesinhoud gaat altijd in overleg. Dat kan vanalles zijn, basis grondwerk, balanswerk en dressuuroefeningen aan de hand, longeren (enkele of dubbele longe), zitles, basis (in)rijden/hulpen aanleren onder het zadel en balanswerk en dressuur onder het zadel, maar ook trailerladen, schriktraining of het paard over angsten heen helpen, cavaletti of obstakel werk of het paard andere nuttige vaardigheden aanleren. Ik gebruik hiervoor allerlei verschillende methoden en technieken, die ook per paard anders toegepast kunnen worden. Voor meer informatie over mijn trainingsprincipes, zie GrondwerkDressuur en Samenwerken.

Prijslijst
Kennismaking(sles) of evaluatie paard (max. 1,5 uur) €60, contant te voldoen
Vaste klanten betalen (contant of via betaalverzoek):
60 minuten les of training €45 of bij duo-les €30 p.p.
45 minuten les of training €37,50
30 minuten les of training €30
Trainingstijd is inclusief het paard van stal/paddock/wei halen, klaarmaken, in- en uitstappen en terugbrengen

Reiskosten
Binnen 10 km van de Bilt (3731) gratis, anders €0,25 per km heen en terug. Reiskosten delen is uiteraard mogelijk bij adressen in dezelfde omgeving.